top of page

Літературний брейн-ринг

14 вересня 2016 року з метою популяризації творчості І.Я. Франка, виховання інтересу до читання, розвитку пізнавальної компетенції учнів, організації їхнього дозвілля, у рамках роботи з обдарованими дітьми та згідно з планом роботи міського методичного кабінету Управління освіти Краматорської міської ради на 2016 рік у Краматорській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 з профільним навчанням відбувся літературний брейн-ринг, присвячений 160 річниці з дня народження Івана Яковича Франка.

В окружному змаганні взяли участь сім команд учнів 6-х – 9-х класів навчальних закладів ІІІ освітнього округу: Краматорської української гімназії та загальноосвітніх шкіл № 10, № 16, № 19, № 21, № 26, № 30.

Гра проводилась у три тури по 6 питань. Усі команди давали відповідь у письмовій формі після 60 секунд обговорення кожного питання. Картки з відповідями обробляло ігрове журі та після кожного туру оголошувало результати, тому команди мали змогу самостійно вести облік своїх балів.

У правильності оцінювання та зарахування балів командам, окрім членів журі на чолі з Яхимович В.А., керівника ОМК, брали участь гості та вчителі навчальних закладів ІІІ освітнього округу: Кобзіна Н.Г. (ЗОШ № 26), Савчук І.Г. (КУГ), Токаренко С.Ю. (ЗОШ № 19), Закутна К.М. (ЗОШ № 16), Треус Н.Г., Шевченко С.М. Присутніми на святі були методист Кравцова Л.Ф. та керівник ІІІ освітнього округу директор школи № 10 Ярмош Л.В.

Нагородження переможців і призерів (І – ІІІ місця) дипломами відповідного ступеня та рівня пройшло урочисто.

Хмара тегів
bottom of page